Værksted - Skoda Service Tilst Auto Aarhus Škoda-servicepartn

Tilst Auto Aarhus er autoriseret ŠKODA servicepartner. Det betyder, at vi råder over det mest moderne udstyr, som er designet specielt til din bil. Avancerede computersystemer, som er i direkte forbindelse med fabrikken, gør os ofte i stand til at stille en præcis diagnose allerede når du ringer til os. På den måde er vi godt forberedte når du ankommer til værkstedet. Vi sparer vi tid til fejlfinding, som du ellers skulle betale for, og vi har de rigtige reservedele og det nødvendige værktøj klar, når du indleverer din ŠKODA.

Tilst Auto Aarhus er certificeret efter SKODA fabriksstandarder Det sikrer dig top kvalitet fra vores værksted.

 

Gratis lånebil, mens din bil er på værksted 

Et værkstedsbesøg hos Tilst Auto Aarhus skal være en god oplevelse på alle måder. Derfor giver vi dig mulighed for at låne en bil, mens din egen er på værksted. Vi giver også gerne et lift, hvis du bare lige skal rundt om hjørnet.

 

Avanceret teknologi kræver toptrænede teknikere
Din ŠKODA er en meget avanceret bil spækket med moderne teknologi. Derfor er det vigtigt, at du overlader den til veluddannede fagfolk, der kan sikre din bils køreegenskaber, miljøvenlighed, forbrændingsteknologi, sikkerhed og ikke mindst gensalgsværdi. Vores teknikere gennemgår 10-15 kursusdage hvert eneste år. På den måde er du sikret, at det kun er serviceteknikere med skræddersyet viden, der kommer i nærkontakt med din ŠKODA.

ŠKODA fabrikken laver hele tiden forbedringer - også til biler, der allerede kører på landevejen. Disse forbedringer udføres automatisk gennem opdateringer, når din bil er til service hos os. Derfor har stemplet i servicebogen fra dit autoriserede værksted indflydelse på din bilens brugtvognsværdi.

Kontaktinformationer

Skoda Service Tilst Auto Aarhus Škoda-servicepartn
Græsvangen 4
8381 Tilst

Tlf.: 87 45 16 00 eller Ring mig op
CVR: 38468421
E-mail: service@tilstauto.dk

Åbningstider

I dag 07:30 - 15:30
Fredag 07:30 - 13:00
Lørdag Lukket
Søndag Lukket
Mandag 07:30 - 16:00
Tirsdag 07:30 - 16:00
Onsdag 07:30 - 16:00
Vores telefon på værksted er åben fra kl. 7.30