Coronavirus: Vores håndtering

Vi holder åbent med respekt for sundhedsmyndighedernes anvisninger omkring Coronavirus.

Læs mere

Se åbningstider og find vej

Se åbningstider, kontaktinformation, adresse og kørselsvejledning.

Find os

Bestil værkstedstid

Vi følger alle Sundhedsstyrelsens anbefalinger og retningslinjer, så du trygt kan komme på værksted med din bil.

Bestil tid online

Nyheder

Læs de seneste nyheder fra ŠKODAs verden.

Læs nyheder

Velkommen til Tilst Auto Aarhus Škoda-servicepartner

Tilst Auto Aarhus er hele Aarhus`autoriserede Škoda-servicepartner og har erfaring med alle Škoda-modeller. For os er det vigtigt, at kunderne altid får en god oplevelse i vores forretning, når du besøger os og har din bil til service. Vores medarbejdere er alle Škoda-entusiaster og ved alt, der er værd at vide om Škodas forskellige modeller. Vi holder til på Græsvangen 4 i Tilst. 

Vi byder dig velkommen til vores Škoda-univers og ønsker dig god fornøjelse og på gensyn i vores forretning.

 

86e1a3e1-e223-4667-88dd-937e196fbf60_635495304909853786.jpg   

Bestil tid på værkstedet.

Her kan du bestile en tid på vores værksted til din bil. Vi vil herefter bekræfte din bestilling og aftalen på en e-mail eller ringe til dig

 

Vi er i dag 14 medarbejdere, som sætter vores SKODA kunder i højsædet og vil yde den bedste service. Vi er SSQMS certificeret (SKODA service, quality management System)og er selvfølgelig tilknyttet dansk teknologisk institut vedrørende værktøjs- og reparationskontrol, dermed sikrer vi dig service i topkvalitet. Erfaring er dermed et af vore stærke kort. Et godt omdømme samt et værksted med dygtige medarbejdere er områder, som gør at vore kunder vender tilbage, Er du på udkig efter en god brugt bil til en fair pris, står vi altid klar med et stort antal topklargjorte biler i forskelligemærker. ALTID ET GODT TILBUD Autoriseret service er det bedste for din bil – hos os kender vi bilen og har adgang til fabrikkens viden, samt specialværktøj og når arbejdskortet til din bil bliver udskrevet, vil eventuelle aktioner eller opdateringer altid figurere. – Vi holder din bil optimeret til nyeste teknik. Et udfyldt autoriseret servicehæfte med kvitteringer/stemplet giver mulighed for kulance - reparation og er din garanti for den højeste driftsikkerhed og brugtvognspris, når du skifter bil – tænk bare på dig selv – hvad vil du helst eje? En brugt bil MED eller UDEN udfyldt autoriseret servicebog?

Vi byder dig velkommen til vores Škoda-univers og ønsker dig god fornøjelse og på gensyn i vores forretning.

Med venlig hilsen

Tilst Auto Aarhus Škoda-servicepartner

Tlf.: 87451600

Find os

Skoda Service Tilst Auto Aarhus Škoda-servicepartn
Græsvangen 4
8381 Tilst
Tlf.: 87 45 16 00 eller Ring mig op

Afdelinger og åbningstider

Nyheder

Danske priser på ŠKODA ENYAQ iV med firehjulstræk

Nu kan ŠKODA ENYAQ iV fås med firehjulstræk i Danmark. ENYAQ iV 80x har 265 hk og må trække 1.200 kg. Den fås også som 80x Plus og 80x Sportline. Priserne starter ved 389.995 kr.

PostNord Danmark Rundt med plug-in-hybrid

ŠKODA sponserer PostNord Danmark Rundt 2021 med hele 26 biler, der har en elmotor, og der står også ŠKODA på den grønne pointtrøje. I målområdet kan publikum vinde elbilen ENYAQ iV i en uge.
Se flere nyheder

Kampagner

 Tilbehør - ŠKODA Tilst / Aarhus
 Olieskift - Service SKODA Citigo fra 1.339,00 kr.
 Fantomtest